Döbbenetes – brutális állatkínzás, lefejezve találtak két kutyát Szolnokon

Megosztás

Arra gyanakodnak, hogy a két kutyus, a 14 éves Mimi és az 5 éves Bodza már nem élt, amikor valaki, vagy valakik a sínekre helyezték őket. Egészen gyomorforgató állatkínzás rázta meg Szolnok városát.

A Karcag TV számolt be az esetről, egy szolnoki családi ház udvaráról tűnt el az állat. Keskenyné Dobos Krisztina, az állatotthon telephelyvezetője egyből értesítve lett, nagy erőket mozgósítottak, hogy a kutyák ismét hazakerüljenek.

„Tegnap a kora reggeli órákban kaptunk egy bejelentést egy gazdától, hogy a két kutyája eltűnt. Ezért mi egész nap próbáltuk őket keresni, sajnos sikertelenül. Viszont este háromnegyed tizenegy körül kaptunk egy telefonbejelentést, a MÁV pályaudvar forgalomirányítója hívott fel bennünket, akivel évek óta dolgozunk együtt, hogy valószínű azt a két kutyát találták meg a sínek között, akit mi kerestünk” – mondta a televíziónak.

Sokkoló és brutális, ahogyan elbántak a két ártatlan kutyussal, a forgalomirányító már csak a lefejezett tetemüket találta meg. Elmondása szerint meg van róla győződve, hogy Mimi és Bodza már nem volt életben, amikor kihelyezték őket a sínekre.

Másnap az állatotthon munkatársai a helyszínre siettek, a rendőrséget természetesen értesítették, hiszen idegenkezűség van a dologban. Ha több információval rendelkezünk a döbbenetes állatkínzásról, frissítjük cikkünket.

Kép: Karcag TV/pillanatkép

Kapcsolódó cikkek